Ez a weboldal cookie-kat használ az online felhasználói élmény növelése érdekében. Ön az oldal használatának folytatásával beleegyezik a cookie-k használatába. További információ.
Megbízhatóság és Rugalmasság 1991 óta

A könyvvizsgálat kulcsszerepet tölt be a partnereink gazdasági döntéseinek megalapozásában.

Célunk, hogy a vállalkozások beszámolóit olyan színvonalon ellenőrizzük, melyek megbízható és a jogszabályoknak megfelelő véleményt nyújtanak gazdálkodásukról.

Vizsgáljuk az éves és összevont beszámolókat, illetve az üzleti jelentések összhangját és megbízhatóságát.

Könyvvizsgálati szolgáltatásaink

 • 1

  Költségvetési könyvvizsgálat

  A központi költségvetés fejezeteinél és önkormányzatoknál végezzük el a költségvetési beszámolók ellenőrzését a pénzügyi helyzet és a gazdálkodás reális bemutatásának érdekében.

  A könyvvizsgálat célja az önkormányzatoknál annak ellenőrzése, hogy a költségvetési évről készített költségvetési beszámoló a számviteli törvény és a vonatkozó 4/2013. (I. 11.) Korm. rendelet szerint készült-e, megbízható és valós képet ad-e a pénzügyi, vagyoni helyzetről és a gazdálkodásáról. Ez alapján elvégezzük a költségvetési és zárszámadási rendelettervezetek vizsgálatát, valamint a pénzügyi helyzet elemzését is.

 • 2

  Konszolidáció

  Megbízások keretében hitelesítjük a gazdasági társaságok, illetve az Önkormányzatok konszolidált beszámolóit.

  Az elvégzett könyvvizsgálat alapján, véleményezzük a konszolidált, illetve éves beszámolót.
  A könyvvizsgálatot a Magyar Nemzeti Könyvvizsgálati Standardok (MNKS) és a könyvvizsgálatra vonatkozó – Magyarországon érvényes – törvények és egyéb jogszabályok alapján látjuk el. A vizsgálat során kellő bizonyosságot szerzünk arról, hogy az éves beszámoló nem tartalmaz lényeges hibás állításokat. A könyvvizsgálatunk magában foglalja az alkalmazott számviteli alapelvek megfelelőségét, valamint a konszolidált éves beszámoló átfogó bemutatásának értékelését is.

 • 3

  Nonprofit szervezetek könyvvizsgálata

  Tapasztalattal rendelkezünk az alapítványok és a nonprofit szervezetek beszámolóinak hitelesítésében és véleményezésében.

  Eseti megbízások keretében végezzük a könyvvizsgálatra kötelezett nonprofit gazdasági társaságok beszámolójának hitelesítését. Elvégezzük az éves beszámoló véleményezését az elvégzett könyvvizsgálat alapján, valamint az üzleti jelentés és az éves beszámoló összhangjának megítélését. A könyvvizsgálatot a vonatkozó – Magyarországon érvényes – Könyvvizsgálati Standardok, törvények és egyéb jogszabályok alapján teljesítjük.

 • 4

  Vállalkozások könyvvizsgálata

  Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk gazdasági társaságok beszámolóinak hitelesítésében és véleményezésében.

  Megbízások keretében végezzük a könyvvizsgálatra kötelezett gazdasági társaságok beszámolójának hitelesítését. A könyvvizsgáló felelőssége az éves beszámoló véleményezése az elvégzett könyvvizsgálat alapján, valamint az üzleti jelentés és az éves beszámoló összhangjának megítélése. A könyvvizsgálatot a magyar Nemzeti Könyvvizsgálati Standardok és a könyvvizsgálatra vonatkozó – Magyarországon érvényes – törvények és egyéb jogszabályok alapján végezzük.

 • Átalakulások könyvvizsgálata

  Az átalakuló tarsaságok jogszabály szerinti könyvvizsgálatában több éves szakmai tapasztalata van szakértő kollégáinknak. Társasági formaváltáskor, összeolvadáskor (beolvadás, egyesülés) vagy szétváláskor (kiválás, különválás) vállaljuk a vagyon mérleg és vagyon leltár tervezetek valamint a végleges vagyon mérlegek illetve a végleges vagyonleltárak könyvvizsgálatát.

  5
 • Pályázatok könyvvizsgálata

  Társaságunknak több éves tapasztalata van Európai Uniós és egyéb forrásból megvalósuló pályázatok könyvvizsgálatában. Munkánkat a 4400-as témaszámú MNKS szerint hajtjuk végre.

  6
 • Pénznem váltás

  A mai változó világban sok társaság dönt arról, hogy a könyveit más pénznemben kívánja tovább vezetni. Az áttérés során könyvvizsgálóink állnak szíves rendelkezésükre.

  7
 • Vagyonértékelés

  Az általunk végzett vagyonértékelés részletes információkkal szolgál az adott vállalat piaci értékéről.

  Az általunk végzett vagyonértékelés alapján megfelelő információkat szolgáltatunk az adott társaság piaci értékéről, mind a belső, mind a külső érdekeltek számára. A társaság piaci értékét a tevékenységéhez értő szakértők bevonásával határozzuk meg:

  • számviteli bizonylatok és kimutatások,
  • cash-flow,
  • jövedelemtermelő képesség,
  • egyéb vállalat értékelési módszerek alapján.
  8

Miért válasszon minket?

Cégünk magasan képzett szakértőkkel és jelentős tapasztalattal rendelkezik a könyvvizsgálat terén. Szakértelmünk és objektivitásunk biztosíték arra, hogy ügyfeleink számára teljes körű és megbízható képet nyújtsunk a vizsgált szervezetek működéséről.

Biztosítjuk ügyfeleink számára a törvényi előírásoknak való megfelelést, és folyamatos támogatást nyújtunk adóbeszámolók, éves leltárak és pénzügyi kimutatások elkészítése során.