Ez a weboldal cookie-kat használ az online felhasználói élmény növelése érdekében. Ön az oldal használatának folytatásával beleegyezik a cookie-k használatába. További információ.
Megbízhatóság és Rugalmasság 1991 óta

Az 1984-ben megalakult Dialog Szakcsoport jogutódja 1991-től a Dialog Plusz Számítástechnikai Kft. jelenleg is 100%-os hazai tulajdonban lévő vállalkozás. Az elmúlt több, mint 30 év során cégünk az adatfeldolgozás, munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, telefonos és személyes ügyfélszolgálat területén dinamikusan fejlődött, mindig megfelelve az adott kihívásoknak.

Megbízóinkkal hosszantartó, megbízható partneri együttműködésre törekszünk. Alapelveink közé tartozik a versenyszemlélet, a rugalmasság és a megújulásképessége.

Vezető munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, célunk, hogy partnereinket hozzásegítsük a minőségi, hatékony és gazdaságos munkaerő-állomány biztosításához. A feladatok bizalmas jellege miatt kiemelt figyelmet fordítunk a titok- és adatvédelemre, illetve partnereink érdekeinek védelmére. Sokéves tapasztalatunk alapján megelégedéssel állapítjuk meg, hogy megrendelőink az általunk delegált szakemberek munkájával a legteljesebb mértékben meg voltak és vannak elégedve.

A társaság főbb tevékenységi köre:

  • munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés,
  • call center,
  • adatfeldolgozás,
  • postázás, iratkezelés.